Augmented Reality

Az EPDS+ elsődleges célja, hogy jelentősen csökkentse a robbanásbiztonsággal kapcsolatos kockázat menedzsment idő, munka és költség vonzatait. Ezzel egy időben szolgáljon konzisztens és megbízható forrásként a robbanásbiztonsághoz kapcsolódó szabályozói és kockázati menedzsmenti döntésekhez.

Integrálja az Ipar 4.0 technológiáit, mint például a mobil alkalmazás, IoT rendszerek és a kiterjesztett valóság, amelyek teljeskörű, azonnal elérhető tudással ruházzák fel a terepen dolgozó munkásokat.

Az EPDS+ AR alapú felülvizsgálati csomag lehetővé teszi a felülvizsgálók számára, hogy vizualizálják a helyszínen a veszélyes zónákat, meghatározzák az eszközök helyzetét, megmutassák azok jelenlegi megfelelőségi státuszát, amelyekkel minimális erőfeszítéssel tudják elvégezni a vizsgálatokat és előállítani a megfelelőségi dokumentumokat, teljes egészében megfelelve a standardoknak és a szabályozói elvárásoknak.

Minden helyszínen gyűjtött adat be van csatornázva közvetlen központi adatfeldolgozásra, amely alapot teremt a magasabb szintű elemzésnek és adatvizualizációnak.

Még több szabályozott környezet