Magunkról

Veress Árpád

tulajdonos / ügyvezető

Kurucz Attila

tulajdonos / ügyvezető

Szilágyi Levente

technologiai vezető / CTO

Bortnyik Szilárd

fejlesztesi vezető / development manager

Kácsor Attila

Account / Project / Business Development Manager

Az EPDS+ szakértői a legnagyobb szakértelemmel segítenek a vállalat szabályozói környezetének megfelelő működés kialakításban.

Veress Árpád: Ügyvezető igazgató / Tulajdonos

Az ExWorks Group alapítója és tulajdonosa. Az EPDS ennek a csoportnak a tagjai, 2003 óta dolgozunk a robbanásvédelem területén. Számos műszaki képzést tart partnereknél, főiskolákon, műszaki egyetemeken (Budapesti Műszaki Egyetem) magyar és idegen nyelveken (angol és német) is. Az Ex Forum konferencia-sorozat (2005 – ) alapítója és előadója, melynek tárgya: innovatív és hasznos szakismeretek ipari szakemberek számára. Számos projektben főmérnökként dolgozott, ezek közül több gyógyszerészeti, olaj és földgáz, kémiai, malomipari, biogáz és etanol projektek megvalósításához kapcsolódott. Fő feladata volt a biztonság tervezése, megvalósítása és jóváhagyása ipari és veszélyes területeken.

Kurucz Attila – Ügyvezető igazgató / Tulajdonos

Miskolcon született és nőtt fel, a Miskolci Egyetemen végzett mérnök informatikusként 1999-ben. Az egyetem elvégzése után a TVK-nál, majd a Prímagáznál dolgozott, utána pedig Párizsban a GE Healthcare integrációs tanácsadójaként. 2006-től informatikai vállalkozásai jelentős hazai és nemzetközi ügyfélkört szolgálnak ki, az általa alapított és 2015-ig vezetett IT tanácsadó Capture Zrt. három alkalommal szerepelt, ebből 2012-ben első helyen végzett a Deloitte Technology Fast 50 listáján.
2015-től kizárólag a Nuage Csoport felépítésével, vezetésével és sikerre vitelével foglalkozik. Kiemelt feladata az EPDS csapatban az, hogy megoldásunk az üzleti igények mentén a legkorszerűbb nagyvállalati informatikai technológiák mentén fejlődjön.

Kácsor Attila: ACCOUNT / PROJECT / BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Különböző szektorok számos területén dolgozott, például: bankszektor (mint account manager), mezőgazdaság (értékesítési vezetőként), online marketing és média (projektvezetőként), piackutatás és IT (értékesítési és üzleti fejlesztési vezető). Az elmúlt két évben üzleti fejlesztési vezetőként és account manager-ként dolgozik az EPDS Kft-nél. 3 igen nagy projektet fejezett be és újakat készít az ipari szektor számára. Segíti a programozóknak megérteni az iparági kihívásokat és ügyféligényeket.

Szilágyi Levente: TECHNOLÓGIAI VEZETŐ / CTO

Levente graduated in 1998 from Budapest University of Technology and Economics with an M.Sc. in IT engineering. He got his postgraduate degree from Budapest University of Economic Sciences and Public Administration in 2005. He started his professional career as a software designer and developer in the research laboratory of Ericsson Telecommunications Hungary during his university years. After graduation, he joined EDS Hungary as a systems engineer where he was involved in several projects in the government and financial sector. Whilst working for EDS as an onsite consultant, he gained several years of international client facing experience. In 2001, Levente joined the Industry Distribution and Transport division of Logica UK as a consultant focusing on EAI and B2B integration. He was involved in several large scale projects as
system designer, build manager and lead developer. Upon returning to Hungary, he joined Poliphon Ltd. as a project manager and CTO and successfully delivered several international projects in the Financial and Energy sectors focusing mainly on business process management and records management. Since 2012, he is the CTO of Nuage responsible for all aspects of the development of iEPDS.

Bortnyik Szilárd: Development Manager

He graduated in 1997 at the Banki Donat College of Technology as an Informational Technology engineer. His carrier started as a system engineer at the Institute of Geodesy, Cartography and Remote Sensing. He later worked for KPMG Hungary, where participated in numerous development projects in the financial sector as lead developer. His carrier continued at Loxon Solutions in 2001, where he worked as a database expert. He
joined IND Group (later acquired by Misys/Finastra) in 2004, working as development team leader of multiple product-development projects. He has been working with Nuage as project manager and site manager since 2010.

Szabados Péter:

Multimédia fejlesztőként végzett 2007-ben Budapesten. Utolsó vizsgái közben csatlakozott a Magyar Honvédséghez, ahol 7 évig Python programozási nyelv használatával kódolt titkosításokat a katonai hírszerzés számára. Mióta előléptették az IT részleg vezetőjévé, projektvezetőként szervezi és vezeti a projekteket. Az EPDS-ben valamennyi projektben az IT területért felelős.

Dalnoki Fanni:

Három éve dolgozik, mint copywriter és online marketing menedzser. Ezt megelőzően a MultiContact Consulting Kft.-nél volt pályázati szekértő asszisztens, egy évet pedig a Sanofi Zrt.-nél töltött a Disztribúciós és Logisztikai Igazgató személyi asszisztenseként. Ő a felelős minden marketing kampányért az ExWork csoportban is.

Bentekovics Attila:

Az EPDS Ltd. backend programozója. Ő felelős az ExWork csoporttagok honlapjainak backend fejlesztéséért. Ő tervezte és vezette az EPDS 3.0 szoftver adatbázisokat.

Liliom Kristóf – iOS/Backend/Frontend Fejlesztő

Kristóf olyan fejlesztő, aki értékeli a platform native megoldások új technológiákkal való kombinálását. Komolyan veszi a megvalósítási és adatkommunikációs optimalizálást, miközben szem előtt tartja a magas kódminőséget is. Fő profilja az iOS fejlesztés, de a projektek egyéb részei által kínált kihívásokban is örömét leli.

Hornyák Ádám – UI/UX designer

Folyton meglepődünk azon képességén, hogy milyen gyorsan alkot egyszerre gyönyörű és használható dolgokat. Képes kiterjedt információ befogadására is, amit saját megérzés és kutatás elegyével tud átalakítani késztermékké. Lelkes, keményen dolgozik, és veleszületett tehetsége van a dizájnra. Egy srác az Y generációból, aki 8 év tapasztalattal rendelkezik kreatív területen.

Matusz Levente – Vezető Android fejlesztő

Levente 2014-ben szerzett kiváló minősítésű diplomát IT tervezésből. Szinte a kezdetek óta fejleszt szoftvereket Androidra. Kezdetben mobilbankos applikációkat fejlesztett egy nemzetközi társaságnál, majd az lett a feladata, hogy egy teljesen új banki szoftver-terméket tervezzen és fejlesszen. Ezt követően, néhány évig, egy kutatás-fejlesztési projektben vett részt, ahol rengeteg tapasztalatot szerzett az agilis szoftverfejlesztés és az összetett rendszerek tervezésének területein. Mindig az új kihívásokat keresi.

Pál Miklós – IT mérnök

Miklós egy elkötelezett IT szakértő. Széleskörűen ismeri a jelenleg használatban lévő technológiákat, de ezen felül kedveli az új megoldásokat is. 13 évnél is hosszabb szakmai karrierje során megszámolhatatlanul sok technológiai és módszertani tapasztalatot gyűjtött a projektekben, amiken dolgozott. Ezek a képességei teszik őt alkalmassá, hogy az EPDS+ projektet a megfelelő technológiai irányba vigye el.

Fődi Gergő – Frontend fejlesztő

Fő területe a frontend fejlesztés, de sokévnyi tapasztalata van a tesztautomatizálásban és a backend fejlesztésben is. Munkájában hasznosítja a modern frontend technikákat. Folyamatosan új módszereket tanul, hogy javíthassa a keze alatt futó projekteket.

Keményen dolgozik, és vállalja a multi-browser kompatibilitásból eredő kihívásokat, melyekre mindig megtalálja a legjobb megoldásokat.

Boda Beatrix – Backend Developer

Beatrix mindig arra törekszik, hogy kipróbált fejlesztéseken alapuló módszerekkel hozzon létre magas minőségű kódolást. Testközelből ismeri a Java enterprise szerver-oldali technológiáit, beleértve a Spring keretrendszer magabiztos ismeretét is. Analitikai gondolkodásmódjával hatékonyan talál és alkalmaz megfelelő algoritmusokat a különböző problémák elhárítására. A projektjeiben felmerülő mindenféle kihívást szívesen vesz.

Tóth Ábel – Frontend fejlesztő

Ábel minden munkájában élvonalbeli technológiákat alkalmaz. Szereti az összetett applikációk jelentette kihívásokat, miközben folyamatosan fejleszti tudását és képességeit. Mindig arra törekszik, hogy valami fontosat, valami értékeset hozzon létre, ami megfelel az ügyfelek elvárásainak.

Szőke Róbert – Vezető Backend fejlesztő

Több, mint 13 évnyi személyes munkatapasztalattal rendelkezik a szoftverfejlesztés világában. Mérnökinformatikusként végzett a Miskolci Egyetemen és 2008-ban Java fejlesztői bizonyítványt szerzett (Sun Certified Programmer for the Java Platform). Tanulmányai során, majd azokat követően szoftvereket tervezett és fejlesztett többcsatornás internet banking projektekben magyarországi és európai bankok számára. Ezen banking projektekben a helyi integrációs csapatok tagja is volt. Ezek után egy olyan kutatás-fejlesztés projektben vett részt, ahol sok tapasztalatra tett szert a funkcionális tervezés és az agilis szoftverfejlesztés terén.

Árnyasi Márton – Testing

2009-ben a Miskolci Egyetem gépészmérnöki és informatikai karán szerezte diplomáját. Márton ISTQB tanúsított szoftvertesztelő szakember, aki széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik az automatizált funkcionális, integrációs, teljesítmény és biztonsági tesztelés terén. Számos projektben és különféle területeken volt felelős a tesztelési tevékenységekért, mint például az energia szektorban (E.on, OMV, Démász), pénzügyi területen (Erste, UniCredit, BNP Paribas, Raiffeisen), telekommunikációban (Vodafone), vagy a légi logisztika területén (Lufthansa).

Machács Roland – Backend fejlesztő

Roland szeret új technológiákon alapuló megoldásokat létrehozni. Megvan az ahhoz szükséges tudása, hogy olyan backend fejlesztéseket valósítson meg, amelyek életre keltenek bármit, amit csak a frontend fejlesztők alkotni képesek.
Roland imádja ha a kódjai hatást gyakorolnak a „való világra” és szilárd meggyőződése, hogy létre tud hozni olyan innovatív megoldásokat, melyek végül egy jobb felhasználói élményt eredményeznek.

Töltse le tájékoztatónkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

visszahívást kérek
pdf letöltése