Referenciák

MOL Group

A MOL csoport a régió legnagyobb integrált olajipari vállalata, amely több mint 30 országot fed le tevékenységével. Dinamikus, nemzetközi 26.000 főt számláló csapattal és több mint 100 évre visszanyúló történelemmel rendelkezik. A MOL Csoport tagjaként megtalálható a Horvát és a Szlovák volt állami olajipari vállalat is az INA és a Slovnaft. A MOL Magyarország legprofitábilisabb nagyvállalata, amely 1.1 milliárd dolláros nettó eredményt hozott 2018-ban. A vállalat Közép-, Kelet-Európa harmadik és a Fortune Global 500-as listáján pedig a 402-ik legnagyobb vállalat.

Zoltek

Stratégiai partnerünk mind a termék piacbevezetésben, mind a próbaüzemek tekintetében a ZOLTEK és a TORAY. Az EPDS+ próbaüzemű bevezetése a ZOLTEK Zrt-vel valósult meg, amely világviszonylatban piacvezető az alacsony árú, szénszálas termékek gyártásában.

Magyar Gáz

A Magyar Gáz Tranzit Zrt elsődleges feladata a magyar-szlovák nemzetközi gázvezeték üzemeltetése és kapacitásának értékesítése. Ez a vezeték szignifikáns része az észak-déli gáz tranzitnak az Európai unió szintjén, amely megteremti a kapcsolatot Horvátország, Bulgária, Románia, Lengyelország és Németország között. További összeköttetést kínál a Közép-, Kelet-Európai országok és a romániai gázmezők vagy a TAP/TANAP vezeték között.

MOL Petrolkémia

A MOL Petrolkéma Zrt., amely a MOL Csoport zászlóshajója, az egyik legnagyobb beruházó Magyarországon. Nagyméretű növekedésének eredménye, hogy folyamatos változásokra kényszerül az ipari megfelelőség területén, mind belső-, mind külső szabályozói oldalról egyaránt. Számtalan szoftver eszközt használnak, amelyek segíti a megfelelőségi és a karbantartási munkában őket. Eltökélt szándékuk, hogy az EPDS+ rendszert használják, hogy csökkentsék a licensz költségeket és egy univerzális rendszert kapjanak, amelyből tudják menedzselni a megfelelőségi elvárásokat, amelyek az ipari sztenderdekhez igazodnak. Továbbá egyértelmű és tiszta betekintést tudjanak biztosítani a menedzserek számára az ipari folyamatokhoz kapcsolódó szabályozói rendszerbe. A gyártási környezet a beszállítók számával együtt hatványozottan növekszik és egyre bonyolultabb lesz, ami mellett a kitettség is magasabbá válik. Ennek megfelelően mind európában, mind a világ más területein egyre nagyobb szükség van a minőségbiztosításra, kockázatkezelésre és megfelelő fókuszba került az egészség és biztonság kérdése is.

Töltse le tájékoztatónkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

visszahívást kérek
pdf letöltése